Jennifer sottasi jäätelöä rinnuksilleen – tahallaan?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisjulkkis Jennifer Nicole Lee viettää usein aikaa kotikaupungissaan Miamissa paljastaviin bikiniasuihin pukeutuneena. Perheenäiti esittelee paljasta pintaa kuvaajille sekä tahallaan että tahattomasti, sillä hän laihdutti taannoin kymmeniä kiloja.

38-vuotias Jennifer Nicole Lee tunnetaan ansiokkaana fitness-tähtenä, mutta ilmeisesti jäätelön syöminen ei ole hänen vahvin alansa. Paljastavaan toppiin pukeutunut perheenäiti kuvattiin nimittäin taannoin Miamiamissa, jossa hänellä oli selkeästi ongelmia rinnuksilleen sulavan jäätelön kanssa.

Jennifer Nicole Lee laihdutti aikanaan 32 kiloa, koska kyllästyi synnytyksen jälkeen kertyneisiin liikakiloihinsa. Hänellä on italialaiset juuret, ja neito vietti lapsuuttaan muun muassa New Yorkissa ja Tennesseessä. Tähti nähdään myös Pain and Gain -elokuvassa.