Koululaiset polttivat marijuanaa huonossa piilossa – näin kävi kun opettaja yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa tupakointi koulussa ja koulun alueella on ollut jyrkästi kiellettyä vuosikymmenten ajan. Viime vuosina tupakointi on vähentynyt, koska se ei ole enää trendikästä vaan päinvastoin. Yhdysvalloissa kannabis on ollut samassa tilanteessa kuin tupakka Suomessa, ja jointteja poltellaa joskus myös koulussa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa leviää hauska video tapauksesta, jossa koulun oppilaat yrittivät piiloutua opettajien valvovilta silmiltä ja menivät polttamaan marijuanaa suuren laskuvarjon sisään. Luonnollisesti tempaus huomattiin ja eräs opettajista suuntasi tarkistamaan tilannetta. Pian koulun piha oli täynnä säntäileviä nuorukaisia, kun he huomasivat jääneensä kiinni. Tilannetta kuvannut mies sai samalla elämänsä naurut.