Molly Sims paljasti ensimmäisen mallikuvansa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Molly Sims aloitti uransa mallina. Hän keräsi huomiota Sports Illustrated -lehden uimapukumallina, minkä lisäksi neito on esiintynyt vuosien varrella supersuositussa Las Vegas -televisiosarjassa.

40-vuotias Molly oli varsinainen kaunotar jo vuonna 1995. Vaalea tähti todisti asian lisäämällä Whosay-tililleen otoksen, jossa hänet nähdään ensimmäisessä mallikuvassaan tummahiuksisena aloittelevana mallina. Tyyli on muuttunut huomattavasti, mutta tunnistatko otoksesta Simsin piirteet?

Molly Sims on naimisissa yhdysvaltalaisen elokuvatuottaja Scott Stuberin kanssa. Pari avioitui vuonna 2011, ja heillä on vuonna 2012 syntynyt yhteinen lapsi, Brooks Alan Stuber. Mallitehtäviensä ohella Sims on esiintynyt Mobyn ja The Lonely Island -yhtyeen musiikkivideoilla sekä elokuvissa, joihin lukeutuvat esimerkiksi Yes Man ja Fired Up.