Nainen rakastui maailmanpyörään – meni sen kanssa naimisiin!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rakkaus ei katso ikää, ulkonäköä, siviilisäätyä tai sotilasarvoa. Otsikoihin on toisinaan noussut esineisiin rakastuneita ihmisiä, joista tunnetuin lienee Eiffel-tornin kanssa taannoin naimisiin mennyt Erika La Tour Eiffel.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt floridalainen Linda Ducharme kertoo oman rakkaustarinansa. Hän tunsi itsensä pitään yksinäiseksi ja kärsi erilaisista sairauksista. Yhtäkkiä hän rakastui metalliseen maailmanpyörään. Linda kertoo verkossa julkaistulla videolla, kuinka myös Bruce-niminen maailmanpyörä oli ollut huonossa jamassa ja he löysivät toisistaan lohtua muun muassa syömällä yhdessä pitsaa.

Lopulta Lindan elämän suurin päivä koitti ja hän meni rakastamansa maailmanpyörän kanssa naimisiin. Hän kertoi tahtovansa vihkimisellä osoittaa huvipuistolaitteelle ehdotonta rakkauttaan. Linda kertoo, että heidän avioliittonsa on normaali ja he tekevät yhdessä samoja juttuja kuin muutkin pariskunnat.