Shauna Sand julkaisi oman perspektiivinsä rannalta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Silikoniblondi Shauna Sand pääsisi heittämällä Hollywoodin leikellyimpien kaunotarten kärkikymmenikköön – sen verran paljon nainen on vuosien saatossa itseensä kauneusklinikoilla satsannut. Esimerkiksi hänen turbohuulensa ovat lähinnä groteskit.

Nyt huomio ei ole kuitenkaan kiinnittynyt Shaunan pusuhuuliin, vaan hieman alemmas. 42-vuotias nainen lähetti nimittäin Kiitospäivän terveisensä Havaijilta ja otti lähietäisyydeltä kuvan, jolloin näyttävät muodot tulivat otoksen keskiöön.

Realitykaunotar Shauna Sand esiintyy Hollywood Girls -sarjassa. Hänellä on ohjelmassa itseään puolta nuorempia kilpailijoita, joten on naisen kannalta hyvä asia, että kasvot on kiristetty rypyttömään kuntoon. Hänet muistetaan myös vuoden 1996 toukokuun Playmatena.