Cara Delevingne pysäyttävissä alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Cara Delevingne on tekee parhaillaan nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Tähti on esiintyi taannoin lukuisten kollegoidensa kanssa catwalkilla New Yorkissa järjestetyssä Victoria’s Secret Fashion Show -muotinäytöksessä.

21-vuotias mallikaunotar nähdään myös vaatemerkki La Perlan tuoreessa mainoskampanjassa. Cara Delevingne tarjosi kampanjasta esimakua jakamalla Instagram-tilillään Mert Alasin ja Marcus Piggottin kuvaaman otoksen, jossa huippumalli poseeraa mustissa alusvaatteissa.

Cara Delevingne syntyi Lontoossa vuonna 1992. Hänen Pandora-niminen äitinsä toimii muotiavustajana ja hänen isänsä Charles työskentelee kiinteistönvälittäjänä. Mallikaunotar eli vauraassa perheessä ja asui nuoruusvuotensa Belgraviassa sijaitsevassa kartanossa. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.