Suden, karhun tai ihmisen jälkiä lumihangessa? Tämä keksintö voi olla syynä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on ajoittain kohistu lehdistöä myöden mystisistä havainnoista, joissa maasta tai lumihangesta on löydetty milloin minkäkin eläimen tassunjälkiä. Ruokolahden leijona ja Vaasan susi ovat vielä tuoreessa muistissa, mutta niissä kummassakaan oli tuskin kyse uudesta amerikkalaiskeksinnöstä.

Maskull Lasserre toi nimittäin viime vuonna markkinoille juuri tähän vuodenaikaan erityisen soveliaan kenkämalliston Animal Footprint Shoesin, joka jättää nimensä mukaisesti maahan tai lumeen erilaisten eläinten kavioiden tai tassujen jälkiä.

Mallistossa on myös ihmisen paljaiden jalkojen kuviot sekä hieman mauttomasti pikkulapsen jalanjäljet. Ensi kerralla kannattaa siis miettiä kahteen kertaan, kun löytää esimerkiksi suden jälkiä Helsingin Mannerheimintieltä tai karhun jälkiä Tampereen Hämeenkadulta. Toivottavasti Suomessa kukaan ei lähde kuitenkaan pilailemaan pikkulasten kustannuksella.