Stara susi

Viihdeuutiset

Wow! Susibokserit isänpäivän rohkein lahjaidea

Isänpäivä ja joulu antavat aihetta pehmeiden pakettien ostamiseen. Miesten lahjakääröistä paljastuu usein kalsareita ja sukkia. Nyt pakettiin voi panna bokserit, jotka saavat kaikki naaraat ulvomaan.

Amazon-verkkokaupassa myydään miesten boksereita, jotka on varustettu 3D-printtikuviolla. Miesten etumukseen muodostuu alushousujen avulla suden pää. Alushousujen alla oleva sukupuolielin muodostaa ikään kuin ulospäin työntyvän kuonon.

3D-boksereita on myös kotkan päällä varustettuna. Boksereita myydään kolmen kappaleen pakkauksissa noin parilla kympillä. Alushousuja ei valitettavasti kannata enää tilata isänpäiväksi, mutta jouluksi ne saattavat vielä ehtiä.

amazon.com
amazon.com
Viihdeuutiset

Mies luuli saaneensa koiranpennun – paljastui myöhemmin sudeksi!

Ilmaisia koiranpentuja lupaavan kyltin houkutusta on vaikea vastustaa. Yhdysvaltojen Arizonan osavaltiosta kotoisin oleva mies sai kuitenkin huomata taannoin, että ilmaisiin asioihin saattaa liittyä omat riskinsä. Hänen adoptoimansa pentu paljastui joksikin aivan muuksi kuin tavanomaiseksi lemmikkikoiraksi.

Tusconissa asuva mies ihastui meripihkanvärisin silmin tuijottavaan pentuun heti. Pian Neo-nimen saaneesta koirasta paljastui kuitenkin erikoisia piirteitä, sillä se käyttäytyi lajille epätyypilliseen tapaan. The Dodo -sivuston mukaan pentu ei esimerkiksi tuntunut olevan kiinnostunut muista ihmisistä kuin omistajastaan.

Miehen ollessa poissa koira vietti aikaa hänen kotinsa aidatulla takapihalla. Neo kuitenkin murtautui usein leikkimään naapurin koirien kanssa joko hyppäämällä aidan yli tai kaivamalla tiensä sen ali. Tässäkin tapauksessa eläin tuntui olevan kiinnostunut vain koirista, eikä esimerkiksi naapurin sille tarjoamista herkuista.

Lopulta totuus paljastui omistajalle: Neo oli koirasusi, jossa oli huomattavasti enemmän sutta kuin koiraa. Mies tajusi, ettei eläimestä olisi ikinä lemmikiksi. Niinpä hän toimitti Neon susiin ja koirasusiin erikoistuneeseen Wolf Connection -eläinkotiin.

Wolf Connectionin mukaan Neo on ollut erittäin onnellinen päästyään omiensa joukkoon. Se ystävystyi nopeasti eläinkodin alfanaaraan, Mayan kanssa, ja vaikuttaa viimein löytäneen ikioman laumansa.

 

Viihdeuutiset

Kuin elokuvasta: Mies putosi jäihin Alaskassa – ihmepelastuminen

Yhdysvalloissa on noussut otsikoihin onnettomuuteen joutuneen miehen uskomaton selviytymistarina. Alaskassa moottorikelkalla ajellut Graig Johnson oli nimittäin epäonnekseen ajanut heikkoon jäähän, ja uponnut kelkkansa kanssa hyisen veden alle.

Johnson onnistui pelastautumaan ja vaelsi jäätävän kylmässä talvikelissä rantaan turvaan. Onnettomuuspaikan lähellä Graig näki puisen laatikon ja hakeutui sen suojaan. Selviytymisestään taisteleva mies kertoi kuulleensa susien ulvontaa. Johnson oli varma, että hän päätyy Alaskan petojen suupalaksi.

Alue oli miehelle tuttu ja hän tiesi, että läheisissä metsissä asui karhuja ja susia. Johnsonin kauhuksi hän huomasi, että sudet olivat seuranneet hänen liikkeitään, eikä hänellä ollut puista keppiä lukuunottamatta mitään, millä puolustautua petoja vastaan.

Graig on kertonut paikallisen uutiskanavan haastattelussa, että hän kuuli pelastushelikoptereiden äänen, mutta ei kyennyt ilmoittamaan olinpaikastaan. Johnson oli vaipunut epätoivoon ja oli varma, ettei selviä hengissä.

Johnsonin serkku oli osallistunut pelastusoperaatioon ja paikansi jäistä miehen moottorikelkan. Hänen ansiostaan Graig lopulta löytyi kolmen päivän etsimisen jälkeen. Mies kiidätettiin sairaalaan pahoin paleltuneena. Monet ovat pitäneet miehen selviytymistä ankarissa oloissa ihmeenä. Uutiskanavat ovat haastatelleet sairaalasta kotiutunutta Johnsonia ja miehen hämmästyttävä tarina on puhuttanut ihmisiä maailmanlaajuisesti.

Viihdeuutiset

Suden, karhun tai ihmisen jälkiä lumihangessa? Tämä keksintö voi olla syynä

Suomessa on ajoittain kohistu lehdistöä myöden mystisistä havainnoista, joissa maasta tai lumihangesta on löydetty milloin minkäkin eläimen tassunjälkiä. Ruokolahden leijona ja Vaasan susi ovat vielä tuoreessa muistissa, mutta niissä kummassakaan oli tuskin kyse uudesta amerikkalaiskeksinnöstä.

Maskull Lasserre toi nimittäin viime vuonna markkinoille juuri tähän vuodenaikaan erityisen soveliaan kenkämalliston Animal Footprint Shoesin, joka jättää nimensä mukaisesti maahan tai lumeen erilaisten eläinten kavioiden tai tassujen jälkiä.

Mallistossa on myös ihmisen paljaiden jalkojen kuviot sekä hieman mauttomasti pikkulapsen jalanjäljet. Ensi kerralla kannattaa siis miettiä kahteen kertaan, kun löytää esimerkiksi suden jälkiä Helsingin Mannerheimintieltä tai karhun jälkiä Tampereen Hämeenkadulta. Toivottavasti Suomessa kukaan ei lähde kuitenkaan pilailemaan pikkulasten kustannuksella.