Madonna auttoi viimein rutiköyhää veljeään – osti tekohampaat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin kuningatar Madonna on rikkonut vuosien ajan ennätyksiä. Viimeksi hänet listattiin maailman eniten tienaavaksi laulajaksi 125 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Hän voitti muun muassa Lady Gagan, Bon Jovin ja Justin Bieberin.

Popin ikäneidolla on siis rahaa millä mällätä ja myös silloin tällöin auttaa vähäosaisia. Madonnan perhesuhteiden tiedetään olevan retuperällä, ja sukulaiset kärsivät muun muassa alkoholismista. Nyt popparin kerrotaan auttavan 56-vuotiasta, raitistunutta veljeään Martin Cicconea ostamalla miehelle uudet tekohampaat.

– Olemme hyvissä väleissä ja hän auttaa minua. Hän ostaa minulle uudet hampaat. Toivon, että voin aloittaa uudestaan äänityöt animaatioissa ja videopeleissä ja pääsen takaisin jaloilleni, kertoi Martin Ciccone Daily Mail -sivustolle.

Veljen asiat ovat vuosien alkoholismin, rattijuopumusten ja vankilakäyntien jälkeen paremmalla tolalla, mikä varmasti huojentaa popkaunottaren mieltä.

Madonnan perheessä riittää silti ongelmatapauksia vielä tämänkin jälkeen, sillä vanhempi veli Anthony Ciccone on elänyt viimeisen kolmen vuoden ajan Michiganin kaduilla kodittomana alkoholistina. Mies on tylyttänyt katkerana kuuluisaa siskoaan ja väittänyt muun muassa, ettei heidän välillään ole rakkautta.