Supermallit rohkealla videolla – paljasta pintaa aakkosissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallikaunotar Miranda Kerr siirtyi taannoin sinkkujulkkisten joukkoon, sillä hänen paljastettiin eroavan miehestään Orlando Bloomista. Tämä on muutenkin ollut muutosten vuosi Kerrille, sillä hän lopetti äskettäin myös työt Victoria’s Secret -alusvaatefirman kanssa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Miranda Kerr ei kuitenkaan ole jäänyt lepäämään laakereillaan. Nyt hän on mukana i-D -lehden videolla, jossa juhlistetaan julkaisun 33-vuotissyntymäpäiviä. Videolla Miranda huippumallit ja muotimaailman tähdet kertaavat aakkoset iskemällä kameralle silmää. Erittäin pieniin stringibikineihin pukeutuneen Miranda Kerrin lisäksi videolla nähdään muun muassa Cara Delevingne, Isabel Fontana ja Lara Stone.

Miranda Kerrin avioeron syyksi on spekuloitu mediassa pariskunnan kiireisten työurien lisäksi poppari Justin Bieberiä. Neito on ollut huima belieber jo pitkään ja opettanut jopa Flynn-pojalleen laulajaan liittyviä sanoja. Tähti oli onnellisesti naimisissa Hollywood-näyttelijä Orlando Bloomin kanssa vuosina 2010 – 2013. Pari hakee parhaillaan avioeroa.