Take That -komistus alastonkuvassa – tätä miljoonat naiset ovat odottaneet

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Take That -poikabändi kuului legendaarisiin ysäriyhtyeisiin, jotka saivat huimaa suosiota hiteillään varsinkin naisfanien keskuudessa. Yhtye hajosi vuonna 1996 pian Robbie Williamsin lähdön jälkeen, mutta vuodesta 2006 lähtien se on ollut taas toiminnassa.

Yhtyeen keulahahmoina on tunnettu julkisuudessa Gary Barlow ja menestyksekkään soolouran lanseerannut Robbie Williams. Howard Donald on bändin tuntemattomampia kasvoja, mutta miehen viimeisin tempaus toi hänet jälleen otsikoihin. 45-vuotias poikabändiläinen riisui nimittäin itsensä alastomaksi ja julkaisi otoksen Twitter-blogissaan. Kuvassa mies pitelee golf-mailaa ja poseeraa käsi lipassa.

– Tykkään pelata golfia, luki Donaldin päivityksessä.

Otos on jo poistettu sivustolta. Mies julkaisi myös muita erikoisia kuvia, joissa hän muun muassa pukeutui naiseksi, hämähäkkimieheksi ja tunki suuhunsa pilailutekohampaat. Laulaja kommentoi pian kuvien lisäämisen jälkeen, ettei otoksia oltu otettu humalassa. Kaikki johtui miehen mukaan oudosta huumorista.

Howard Donaldin, Gary Barlow’n ja Robbie Williamsin ohella Take That -yhtyeen jäseniä ovat Mark Owen ja Jason Orange. Yhtye työstää paraikaa seitsemättä studioalbumiaan. Donald on ollut vuosien ajan vastuussa bändin koreografioista Orangen kanssa. Sillä aikaa kun bändi oli telakalla kymmenen vuoden ajan, laulaja onnistui lanseeraamaan itselleen menestyneen uran DJ HD:na – ja menestystä tuli varsinkin Saksassa.