Lady Gaga uupui sittenkin – kuin varjo entisestään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Lady Gagaa on väitetty työnarkomaaniksi muun muassa hänen entisen poikaystävänsä Taylor Kinneyn puolelta. Pari erosi siksi, että tähdellä oli liian vähän aikaa näyttelijäkomistukselle. Gagalla on mennyt muutenkin lujaa viime aikoina.

Ehkäpä kiireen vaikutukset alkavat nyt näkyä, koska poppari julkaisi Instagram-kuvan, jossa hän on kaukana esiintymislavojen hehkeästä kaunottaresta. Lady Gaga näyttää pikemminkin väsyneeltä suttuisessa meikissään ja juurikasvussaan. Kuvatekstistä kuultaa sama kiireen ja kertakäyttöisyyden teema, joka on jatkuvasti läsnä laulajan elämässä.

– Päivän ennätys peruukin vaihdoksissa. Yleensä se tarkoittaa, että sieluni on levoton. Elämä on liian lyhyt, jotta käyttäisit vain yhtä hattua, kirjoitti tähti blogiinsa.

Lady Gaga on sanoittanut ennen julkisuusuraansa kappaleita muun muassa Fergielle, Britney Spearsille, New Kids On The Blockille ja Akonille. Hän on nimennyt inspiraatioikseen David Bowien ja Queenin, sekä Madonnan ja Michael Jacksonin. Akon huomasi aikoinaan Gagan mahtavat kyvyt musiikin saralla, otti tämän Kon Live Distribution -levy-yhtiöönsä ja auttoi oman materiaalin säveltämisessä. Vuonna 2008 julkaistiin debyyttilevy The Fame. Siitä alkoi eräs suurimmista menestystarinoista.