Linda Evangelistan rypyt katosivat – ei pelkällä botoxilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supermalli Linda Evangelista on harvinaisen hyvin säilynyt kaunotar viisikymppiseksi naiseksi. Catwalkeja hallinnut neito kertoi taannoin korjailleensa ulkomuotoaan botox-ruiskeilla. Nyt voi kuitenkin epäillä, että kasvoja on korjailtu kirurgisin toimenpitein.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Mallikaunotar nähtiin Children for Peace -tapahtumassa Roomassa ja hänen rypyttömät kasvonsa herättivät kysymyksiä siitä, miten Linda on nuortunut vuosia taannoisista paparazzikuvistaan. Kesällä Evangelista oli Monacossa lomailemassa ja otoksissa hänen kasvoissaan oli normaaleja 48-vuotiaalle naiselle kuuluvia ikääntymisen merkkejä.

Taannoin Linda Evangelistan kerrottiin taistelevan vanhenemista vastaan myös kivihoidoilla. Nainen hoitaa kasvojaan ruusukvartsilla, jota on käytetty monissa kauneusrituaaleissa ympäri maailmaa. Kivellä sanotaan olevan myös parantavia ominaisuuksia, ja mallikaunotar onkin hieronut sitä ihoonsa myrkkyjen poistamiseksi.