Nicki Minaj esittelee kaula-aukkoaan Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

American Idol -tuomaristossa Mariah Careylle riitaa haastanut Nicki Mina tunnetaan värikkäästä ja ristiriitaisesta julkisuuskuvastaan. Sen keskiössä ovat omintakeinen mutta mauttomaksikin väitetty pukeutumistyyli ja suorasukaiset rap-lyriikat.

30-vuotias Nicki Minaj on totuttu näkemään toinen toistaan paljastavammissa asuissa niin lehtien sivuilla, musiikkivideoilla kuin esiintymislavallakin. Nyt räppäri on vaihteeksi julkaissut Instagram-tilillään omakuvia, joiden pääosaan nousee tähden kuvatekstissä mainitsemien Hello Kitty -tohveleiden sijaan Nickin näyttävä rintavarustus.

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobagossa. Hän julkaisi viimeisimmän studioalbuminsa vuonna 2012. Pink Friday: Roman Reloaded oli jatkoa vuoden 2010 Pink Friday -debyyttialbumille. Naisräppäri tunnetaan ronskeista sanoituksistaan, joissa hän ei epäile avautua mieltään askarruttavista teemoista.