Pete Parkkonen tekee paluun – miehekkäämpänä kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-ohjelmasta aikoinaan tunnetuksi tullut laulaja Pete Parkkonen on tekemässä paluuta musiikkimarkkinoille. Vuosien varrella laulajasta on kasvanut mies, mikä kuuluu myös miehen ensimmäisellä suomenkielisellä kappaleella Mitä minä sanoin. Single julkaistaan ensi perjantaina.

Mitä minä sanoin on Peten ensimmäinen suomeksi kirjoittama kappale, ja sen tarina suoraan esittäjänsä elämästä. Laulu kuvastaa Peten sinnikkyyttä ja halua pyrkiä kohti unelmiaan. Hän on tehnyt kappaleen yhdessä Joonas Angerian ja Janne Huttusen kanssa. Kuluneet kaksi ja puoli vuotta ovatkin olleet Peten elämän opettavaisimmat.

– Olen oppinut itsestäni paljon uutta ja huomannut olevani todella kärsivällinen. Haluan kappaleiden olevan sellaisia, jotka pystyn allekirjoittamaan vielä kymmenen vuoden kuluttua, Pete kertoo.

Pete Parkkosen suomenkielinen albumi julkaistaan ensi keväänä.