Valtteri-juhannusfestivaali jatkaa Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella viimevuotiseen tapaan myös ensi juhannuksena järjestettävä Valtteri Festival on julkaissut ensimmäiset esiintyjänsä. Tapahtuma järjestetää 20. ja 21. kesäkuuta Tampereen Tullinaukiolla ja sen ympäristössä olevissa ravintoloissa.

Esiintymään on tähän mennessä kiinnitetty Scandinavian Music Group, Samuli Putro, Risto, Eläkeläiset, The Valkyrians sekä brittiyhtye Random Hand ja amerikkalainen Busdriver. Valtteri-festivaalin järjestäjät lupaavat vielä runsaasti uusia nimiä vuoden 2014 alkupuolella.

Valtteri jakautuu jälleen ikärajattomaan ja ilmaiseen päiväohjelmaan sekä maksulliseen iltaohjelmaan. Festivaalialueeksi somistetulla Tullinaukiolla pääsee kahtena päivänä pääsymaksuttomaan juhannussaunaan samalla, kun alueella soi elävä musiikki ja koetaan poikkitaiteellista ohjelmaa.