Yahoo! kunnioittaa Lady Gagaa odottamattomalla tavalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tämän hetken suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga julkaisi uuden ARTPOP-albuminsa maailmanlaajuisesti 11. marraskuuta. Lady Gaga nauttii maailmanlaajuista suosiota, mutta etenkin japanilaiset ihailevat häntä suuresti.

Kuva: Yahoo!
Kuva: Yahoo!

Nyt Japanin Yahoo! on julkaissut Lady Gagalle omistetun teemasivun, jossa esitetään Gaga-aiheisia linkkejä ja sivustoja uudenlaisella tavalla. Sivustolla on Lady Gagan näköinen nukke valkoiseen housupukuun pukeutuneena, ja asukokonaisuus on täynnä linkkejä. Nuken taustalla on lisäksi erilaisia laulajaan liittyviä faktoja.

Esimerkiksi artistin kenkää klikkaamalla pääsee hänen Facebookin fanisivuilleen. Lady Gaga esiintyy jatkuvasti julkisuudessa uskomattomien asuvalintojen kera. Äsken nainen julkaisi netissä videon, jossa nähdään paljasta pintaa, tekoraajoja ja toinen toistaan hämmentäviä vaatekappaleita. Hänen tarkoituksenaan on shokeerata, ja onnistuu yrityksessään lähes joka kerta.