Charlien enkeli Jaclyn Smith on edelleen näyttävä kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosikymmeniä sitten yksi maailman suosituimmista televisiosarjoista oli Charlien enkelit, jonka taru on jatkunut näihin päiviin saakka monissa muodoissa. Taannoin sarjasta tehtiin myös 2000-luvun elokuva. Eräs alkuperäisistä Charlien enkeleistä on Jaclyn Smith, joka oli mukana sarjassa alusta loppuun.

Jaclyn Smith on ollut vuosien varrella otsikoissa harvakseltaan. Tällä viikolla hänet kuitenkin kuvattiin Beverly Hillsin maineikkaalla Rodeo Driven ostoskadulla. Kuvien perusteella Smith on yhä edelleen upea kaunotar myös ulkoisesti.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

68-vuotias Jacquelyn Ellen ”Jaclyn” Smith on amerikkalainen näyttelijätär, joka nousi maailmanlaajuiseksi supertähdeksi Charlien enkelit -hittisarjan tähtenä. Kelly Garrettia sarjassa näytellyt kaunotar oli mukana sarjassa koko sen tuotannon ajan vuosina 1976 – 1981. Sittemmin hän on vetäytynyt näyttelemisestä ja keskittyy nykyisin pääasiassa liiketoimintaan, Jaclyn omistaa oman vaate- ja tuoksumerkit.