Robinin uutuuslevyä myyty jo 70 000 kappaletta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva Robin ylitti äskettäin uudella levyllään harvinaisen tuplaplatinarajan, eli 60.000 kappaletta. Levy-yhtiön mukaan levyä on tähän mennessä myyty 70.000 kappaletta. Lisäksi hänen YouTube-videonsa ylittivät 40 miljoonan katselun rajapyykin.

15-vuotiaalla Robinilla pitää siis nykyisin kiirettä. Boom Kah -ilmestymispäivänä hän oli käynyt ennen Staran haastattelua jo yhden televisiokanavan ja kolmen eri radiokanavan haastateltavana. Lisäksi valtakunnan suurimmat mediat kohtasivat Robinin Kiasmassa, jossa Suomen ulkomaankauppa- ja eurooppaministeri Alexander Stubb ojensi hänelle ennätyskokoisen tuplaplatinalevyn. Tuplaplatinalevy saa pian seuraa triplaplatinalevystä.

Robin tekee parhaillaan Boom Kah -levyyn liittyvää promotyötä, mutta normaalisti arki koostuu lähinnä koulupäivistä, ja viikot ovat huomattavasti haastattelupäivää hiljaisempia ja rauhallisempia. Boom Kah -albumi starttasi Robinin syksyn kiertueen, ja ensi viikonloppuna nuori tähti nousee lavalla Mikkelissä ja Kajaanissa.

Menestyslevyllä vierailevat Suomen räppiskenestä tutut hahmot Mikael Gabriel, Uniikki ja VilleGalle. Robin palkittiin tänä vuonna useilla Emma-patsailla, sekä viime syksynä Music Televisionin VMA Best Finnish Act -palkinnolla. Facebookissa Robinilla on yli 76.000 tykkääjää ja Instagramissa häntä seuraa jo reilut 50.000 fania. Robinista on tehty Robin The Movie -elokuva ja kirja nimeltään Robinin huikea tarina.