Kuka Facebook-ystävistäsi vihaa sinua? Sovellus kertoo

Digi Lifestyle · Anna Poikkimäki

Harva ihminen on oikeasti todella läheinen ystävä kaikkien 534 Facebook-kaverinsa kanssa. Suurin osa nettiystävyyksistä on voitu solmia enemmän uteliaisuuden vuoksi kuin siksi, että kyseinen henkilö pitäisi sinusta. Osa voi jopa vakoilla profiiliasi vain naureskellakseen elämääsi.

Nyt on kehitelty uusi sovellus, joka kertoo, ketkä Facebook-ystäväsi inhoavat sinua eniten. Hate With Friends -sovellusta käyttävä näkee kaverilistansa ja voi painaa nimien kohdalta halutessaan viha-nappia. Voit paitsi itse inhota vapaasti toisia, pystyt myös tarkistamaan, kuka on inhonnut sinua. Sovelluksen avulla voi puhdistaa ilmaa ihmisten välillä.

Enää ei tarvitse pohdiskella, sattuuko olemaan jonkun vihan kohde – asian voi tietää helpoilla klikkauksilla. Vihaajaystävät voi sitten tiedon saamisen jälkeen joko pitää kaverilistalla tai poistaa sieltä. Mikäli kaksi sovelluksen käyttäjää inhoaa toisiaan, heitä pyydetään automaattisesti poistamaan toisensa kaverilistalta tai vastaavasti lähettämään toisilleen lahjat.