Kondomimainos kiellettiin televisiossa: ”Seksi tuntuu paremmalta alastomana”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ehkäisyvälineiden käyttö on tärkeä asia muun muassa ei-haluttujen raskauksien estämisessä. Monesti myös kondomimainoksiin osataan panostaa asiaankuuluvalla huumorilla. Nyt australialainen kondomimainos leikittelee ajatuksella, jos tuotetta saisikin testata kaupassa ennen ostamista.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nuori pariskunta miettii sopivaa ehkäisyvälinettä, ja saa luvan testata apteekissa eri kokoisia Naked-kondomeita. Mainos on kielletty televisiosta rohkeutensa ansiosta, sillä yleensä kondomimainoksissa tuotetta ei saisi näyttää itse aktissa käytettynä. Tämä kuitenkin tapahtuu kyseisellä mainosvideolla. Lemmiskelevä pari saa kuulla muun muassa kehuja siitä, että tietty kondomi ”korostaa silmiesi väriä”.