Vuoden seksikkäin joulukuusi? Lady Gaga yllätti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joulun juhlakausi on tuloillaan ja monet satsaavat näyttäviin koristeisiin, joilla he voivat tehdä kodistaan tunnelmallisemman näköisen. Poppari Lady Gagan performanssi ulottuu ympäristön sijaan myös tähteen itseensä.

Nyt hän on tehnyt itsestään joulukuusen rohkean punaisella asulla ja siihen kuuluvalla päähineellä. Lady Gagan nähtiin suunnistavan kotiin Jingle Bell Ball -tapahtumasta, mutta tähti muisti myös poseerata ulkona luontaiseen tyyliinsä valokuvaajille. Peruukin väri oli sähäkän vihreä.

Lady Gaga, eli Stefani Joanne Angelina Germanotta, on saanut uralleen vaikutteita kasarirockista ja -popista. Hän on nimennyt David Bowien, Queenin, Michael Jacksonin ja Madonnan idoleikseen. Neitokaisen ARTPOP-albumi julkaistiin 6. marraskuuta fanien pitkän odotuksen jälkeen.