Mirandalla valtava kaula-aukko ilman rintaliivejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Miranda Kerr siirtyi hiljattain sinkkujulkkisten joukkoon, sillä hän erosi miehestään Orlando Bloomista. Taru Sormusten Herrasta -tähti kertoi juuri haastattelussa rakastavansa edelleen vaimoaan, vaikka suhde ei enää toimikaan.

mirandakerr10122013

Kovin kauaa ei Miranda Kerrinn tarvitse viettää aikaansa sinkkumarkkinoilla, ainakaan mikäli hänen ulkoisilla avuillaan on vaikutusta asioihin. Tämän voi päätellä esimerkiksi Australian Harper’s Bazaar -lehden tuoreesta kansikuvasta, jota 30-vuotias huippumalli kaunistuttaa. Muutoin yläosattoman Mirandan päällä on varsin vähän mielikuvituksen varaan jättävä musta asuste.

Australialainen supermalli Miranda Kerr valittiin maailman kauneimmaksi ihmiseksi vuonna 2012. Hän aloitti malliuransa vuonna 1997 voitettuaan Dolly-lehden järjestämän mallikilpailun. Neitokainen on syntynyt Sydneyssä.