”Paul Walkerin kuolema oli rituaalimurha”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen realitytähti Tila Tequila on herättänyt kohua monien asioiden takia. Huumeongelmien ja seksivideon ansiosta uutisotsikoihin päässyt neito on paljastanut omaavansa myös taikavoimia. 32-vuotias Tila on nyt kommentoinut Hollywood-tähti Paul Walkerin äskettäistä kuolemakolaria.

Realitytähti väittää tietävänsä asiasta totuuden. Julkkis vertaa tapausta 21-vuotiaan vancouverilaisen Elisa Lamin tapaukseen. Hänen ruumiinsa löydettiin losangelesilaisen hotellin vesitankista aiemmin tänä vuonna. Facebook-julkaisussaan Tequila kertoo olevansa ainoa ihminen planeetalla, joka todella tietää mitä kyseisessä tapauksessa tapahtui.

– En halunnut vetää huomiota itseeni, mutta tiedän miksi he tekivät sen. Ja se oli todellakin rituaalimurha. Aivan kuin Paul Walkerin, kommentoi nainen sivuillaan.

Radar Online -sivuston mukaan kirjoitus keräsi heti raivoisaa palautetta näyttelijäkomistuksen faneilta. Eräs mies haukkui Tequilaa E-luokan julkkikseksi, ja käski tämän olla hiljaa. Tila ei kuitenkaan pysynyt kauaa hiljaa, ja väitti kommentaattoreita rituaalimurhaajiksi, jotka yrittivät vain hiljentää hänet.

Tila Tequila, eli Thien Thanh Thi Nquyen, on yhdysvaltalainen malli, laulaja, TV-persoona ja näyttelijä. Hän syntyi Singaporessa. Tequila aloitti malliuransa Playboyssa 18-vuotiaana. MTV kuvasi naisesta biseksuaaliteemaista A Shot at Love with Tila Tequila -ohjelmaa. Tähden elämä ei ole ollut ongelmatonta, sillä hän on tehnyt muun muassa useita itsemurhayrityksiä.