Jennifer Nicole Lee lehden kannessa – kimaltelevassa topissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Fitness-julkkis Jennifer Nicole Lee on eräs kuvatuimmista miamilaisista julkisuuden henkilöistä. Perheenäiti nähdään aika ajoin paikallisilla rannoilla bikiniasuissa, jotka eivät ole paljoa pinta-alaltaan postimerkkejä isompia.

jennifernicolelee11122013

Nyt Jennifer on päässyt Dynamix Music -lehden tammikuun numeron kanteen. Kaunotar nähdään otoksessa glittertopissa. Otos todentaa sen faktan, että 38-vuotias fitness-malli on edelleen loistavassa fyysisessä kunnossa.

Vuonna 1975 syntynyt Jennifer Nicole Lee on kertonut aiemmin julkisuudessa, että hänellä ei ollut minkäänlaista atleettista taustaa siinä vaiheessa, kun nainen sai päähänsä pudottaa kertyneitä kilojaan. Perheenäiti painoi pahimmillaan 91 kiloa, mutta pudotti painoaan yli 30 kiloa ja lanseerasi itselleen uran fitness-ammattilaisena.