Lady Gaga ja Britney Spears yhteistyöhön: ”Bitch, nyt on oikea aika!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Lady Gaga tunnetaan musiikkinsa lisäksi myös tyylistään ja asuvalinnoistaan, joita voi hyvällä omallatunnolla kutsua usein omintakeisiksi. Äskettäin tähti esimerkiksi herätti huomiota pukeutumalla joulukuuseksi.

Nyt Lady Gaga ja toinen poptähti, Britney Spears, suunnittelevat yhteistyön aloittamista. Britney Spears osallistui faniensa kanssa internetissä chat-jutteluhetkeen mainostaakseen uutta Britney Jean -levyään. Laulajatar mainitsi haaveilevansa dueton tekemisestä Lady Gagan kanssa.

– Uskon, että se olisi hauskaa. Hän on todella erilainen, kiinnostava ja monipuolinen, Britney kommentoi.

Lady Gaga ilmeisesti piti Britneyn ideasta. Hän kommentoi 32-vuotiaalle poptähdelle Twitterissä, ehdottaen että kaksikko ryhtyisi toimiin.

– Tehdään se, bitch, nyt on oikea aika, Lady Gaga twiittasi.

Lady Gaga, eli Stefani Joanne Angelina Germanotta, on saanut uralleen vaikutteita kasarirockista ja -popista. Hän on nimennyt David Bowien, Queenin, Michael Jacksonin ja Madonnan idoleikseen. Neitokaisen ARTPOP-albumi julkaistiin 6. marraskuuta fanien pitkän odotuksen jälkeen.