Madonna ja 25-vuotias toyboy-rakas erosivat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin kuningatar Madonna lukeutuu kaikkien aikojen menestyneimpiin naisartisteihin. Äskettäin hänet listattiin maailman eniten tienaavaksi laulajaksi 125 miljoonan dollarin vuosituloilla. Hän päihitti muun muassa Lady Gagan, Bon Jovin ja Justin Bieberin.

Madonnalta ei siis puutu käteistä, mutta valitettavasti hänen rakkauselämänsä ei ole yhtä menestyksekästä. 55-vuotias tähti on nimittäin nyt eronnut 25-vuotiaasta ”toyboy”-rakkaastaan Brahim Zaibatista. Syynä ovat kaksikon kiireet ja pitkä välimatka.

Brahim Zaibat viettää aikaa ranskassa, jossa hän esiintyy Tanssii tähtien kanssa -sarjan paikallisessa versiossa. Madonna taas asuu New Yorkissa, eikä pariskunta enää ehtinyt viettää aikaa toistensa kanssa. Daily Mail -lehden mukaan rakastavaisia ei juurikaan nähty yhdessä useaan kuukauteen.

Pitkän uran musiikin parissa tehnyt Madonna vietti elokuussa 55-vuotissyntymäpäiviään. Äskettäin tähden kerrottiin olevan vuoden 2012 kiertuekuningatar, sillä hän tienasi MDNA-kiertueellaan yhteensä 141 miljoonaa puntaa, eli 181 miljoonaa euroa.