Mitä nämä miehet olivat nauttineet? Näyttelijät sekoilivat haastattelussa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jokainen toimittaja tietää, että joskus haastattelut menevät odottamattomalla tavalla. Jos tunnelma on tarpeeksi rento ja haastateltava hyvällä tuulella, voi juttuhetki olla täynnä rentoa läpänheittoa ja hassuttelua.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Varsinkin koomikoiden luulisi taitavan irrottelun tilanteessa kuin tilanteessa. Vuonna 2009 ilmestyneen I Love You, Man -komedian julkaisun yhteydessä tehtyjen haastatteluiden joukossa on myös eräs varsin huvittava tilanne, jossa päätähdet Jason Segel ja Paul Rudd eivät osaa käyttäytyä normaalisti.

Tähdet alkavat lähes samantien sekoilla ja vastailevat kysymyksiin kikattaen ja hämmentävillä kommenteilla. Miehet käyttäytyvät kuin olisivat pilvessä. Segel muun muassa puhuu mielikuvitusystävästään Gideonista, joka ratsastaa yksisarvisella. Rudd ilmehtii tavalla, jota näyttelijätoveri kutsuu huonoksi Tom Cruise -imitaatioksi.