Rinnat kertoivat sittenkin totuuden – MTV-teiniäiti on raskaana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan tähti Jenelle Evans pääsi äskettäin huhujen keskiöön, kun hänen rintojensa huomattiin paisuneen selvästi isommiksi. Monet epäilivätkin tuolloin, että kaunotar on raskaana.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt huhut ovat saaneet vastauksen, kun Jenellen paras ystävä paljasti asian Radar Online -lehdelle. Nainen on kuin onkin raskaana. Lapsen isä on ongelmatähden kumppani Nathan Griffith, joka poseerasi taannoin verkkokuvassa käsi Evansin pömpöttävän vatsan päällä.

– Jenelle on raskaana. Hän ei halunnut missään vaiheessa, että asia paljastuu, kertoi ystävä lehdelle.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Kyseessä on 21-vuotiaan Jenellen toinen lapsi. Evansin Barbara-äiti on naisen Jace-pojan huoltaja. Naisen tulevan lapsen isä pidätettiin syyskuussa rattijuopumuksesta. Tuolloin tähti tallennettiin sopertelemassa humalassa poliiseille syytä heidän ylinopeuteensa. Naisen mukaan pari yritti harrastaa seksiä autossa.