Jennifer Nicole Lee esitteli huipputimmin vartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness-julkkis Jennifer Nicole Lee on eräs kuvatuimmista miamilaisista julkisuuden henkilöistä. Perheenäiti nähdään aika ajoin paikallisilla rannoilla bikiniasuissa, jotka eivät ole paljoa pinta-alaltaan postimerkkejä isompia. Tällä kertaa Jennifer on ikuistettu kuntoilemassa.

Kymmeniä kiloja taannoin laihduttanut kahden lapsen äiti esitteli eilen huipputimmiä vartaloaan Miamissa, jossa hän oli lenkkeilemässä ja venyttelemässä. Äskettäin Jennifer pääsi Dynamix Music -lehden tammikuun numeron kanteen. Kaunotar nähdään otoksessa glitter-topissa.

Vuonna 1975 syntynyt Jennifer Nicole Lee on kertonut aiemmin julkisuudessa, että hänellä ei ollut minkäänlaista atleettista taustaa siinä vaiheessa, kun nainen sai päähänsä pudottaa kertyneitä kilojaan. Perheenäiti painoi pahimmillaan 91 kiloa, mutta pudotti painoaan yli 30 kiloa ja lanseerasi itselleen uran fitness-ammattilaisena.