Jenkkilehti valitsi Suomen vetävimmän kaunottaren – yllätystulos!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin verkkomedioihin lukeutuvan Huffington Postin matkailuosio on valinnut maailman vetävimpiä komistuksia ja kaunottaria eri maista. Listalle nousi suuri joukko kansainvälisiä tähtinimiä ottaakseen kantaa väittelyyn siitä missä maassa on kauneimmat naiset.

Kotimaidensa vetävimmiksi valittiin esimerkiksi Ranskassa Marion Cotillard, Ruotsissa Alexander Skarsgård, Espanjassa Penelope Cruz, Saksassa Diane Kruger ja Irlannissa Colin Farrell, Israelissa Bar Refaeli, Brasiliassa Gisele Bundchen ja Ukrainassa Mila Kunis.

Listalla oli mukana myös Suomi, jonka vetävimmäksi henkilöksi lehden toimitus nosti monille suomalaisille vielä hieman tuntemattomamman näyttelijäkaunottaren, Anna Eastedenin. Anna kertoo asiasta verkkosivuillaan, jossa toteaa tulleensa valituksi Suomen vetävimmäksi julkkikseksi. Anna paljasti kuulleensa asiasta ystävältään, joka lähetti siitä aamulla tekstiviestin.

Suomalaiskaunotar totesi arvostavansa nimitystä etenkin, kun samalla listalla ovat muun muassa edellä mainitut kaunottaret ja komistukset. Tohmajärveltä kotoisin oleva Anna Easteden on näytellyt esimerkiksi Bones ja Miehen puolikkaat -televisiosarjoissa.