Jessica Simpson ei välitä miljoonista – lopettaa menestyksekkään uransa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Äitiyden iloihin viime vuosina sukeltanut poplaulajatar ja realitytähti Jessica Simpson innostui viimeksi tantraseksistä. Neitokainen haki piristystä suhteeseensa kihlattu Eric Johnsonin kanssa tantraterapeutin pakeilta, missä pari sai muun muassa avautua fantasioistaan.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nyt 33-vuotias elokuvissakin nähty kaunotar on päättänyt laittaa pisteen menestyksekkäälle ja rahakkaalle näyttelijäuralleen. Muun muassa The Dukes of Hazzard ja Blonde Ambition -elokuvia tähdittänyt Jessica ei enää aio käydä yhdessäkään koekuvauksessa.

– Jessica on kertonut ystäville, että hän on 100-prosenttisen kyllästynyt näyttelemiseen, eikä halua ikinä enää lukea yhtäkään käsikirjoitusta. Vaikka kriitikot ovat naureskelleet hänen näyttelemiselleen, hän voisi silti tienata pari miljoonaa dollaria vuodessa vain tähdittämällä tarjottuja rooleja, joista hän ei nauti, kommentoi lähde Radar Online -lehdelle.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Blondi ei nauti myöskään hänelle räätälöityjen TV-mainosten tekemisestä, vaikka nekin ovat rahakasta puuhaa. Simpsonin on kerrottu jopa suunnitelleen muuttoa Los Angelesin tähtikaupungista. Kumppani Eric Johnson rakastaa kuitenkin kaupunkia, joten se pysynee perheen asuinpaikkana.

Kahden lapsen äiti Jessica Simpson on saavuttanut menestystä poplaulajattaren urallaan ennen kuin siirtyi elokuvien pariin. Hän on lanseerannut myös oman The Jessica Simpson Collection -vaatemalliston. Lähipiiri pitää Simpsonia ennen kaikkea bisnesnaisena eikä viihdyttäjänä. Hänen lapsiensa nimet ovat Maxwell Drew ja Ace Knute.