Pixie Lottin minimekko lähes vesirajassa – asuvalinta miesten makuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilainen Pixie Lott on tehnyt viime vuosina kovaa nousua kotimaassaan. Poptähti on valloittanut konsertti- ja festarilavoja erityisesti Euroopassa. Suosion noustua hänet on nähty myös lukuisissa kohuotsikoissa.

22-vuotias laulajatar esiintyi Manchesterissa järjestetyssä Jingle Bell Live 2013 -konsertissa melko niukassa asussa. Keikkakuvista ilmenee, että Pixie Lott hurmasi yleisön laulunsa lisäksi seksikkäällä olemuksellaan, vaikka Miley Cyrus -tyylistä överiksi menevästä ilmaisusta ei ollutkaan kyse.

Pixie Lott tunnetaan artistiuransa lisäksi myös biisintekijänä, näyttelijänä ja tanssijana. Pixien debyyttisingle Mama Do (Uh Oh, Uh Oh) nousi aikoinaan nopeasti radiolistojen kärkeen ja Britanniassa myös suoraan singlelistan ykköseksi. Vuonna 2010 Lott toimi hetken myös X Factor -ohjelman tuomarina. Hänen huhuttiin aiemmin tänä vuonna flirttaileen One Direction -yhtyeen naishurmurin Harry Stylesin kanssa julkkisjuhlissa.