Jennifer Nicole Lee läpinäkyvissä housuissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Fitness-julkkis Jennifer Nicole Lee on eräs kuvatuimmista miamilaisista julkisuuden henkilöistä. Kymmeniä kiloja taannoin laihduttaneen perheenäidin tsemppi-slogan on Vahva on uusi laiha.

Nyt kuntosalilla viihtyvä Jennifer ikuistettiin kuviin, joissa hän oli suunnistamassa miamilaiselle uima-altaalle nautiskelemaan olostaan. Paparazzit kuvasivat, kun nainen riisui läpinäkyvät mustat housunsa ja violetin paitansa. Alta paljastui bikiniasu ja täydellisyyttä hipova vartalo.

Vuonna 1975 syntynyt Jennifer Nicole Lee on kertonut aiemmin julkisuudessa, että hänellä ei ollut minkäänlaista atleettista taustaa siinä vaiheessa, kun nainen sai päähänsä pudottaa kertyneitä kilojaan. Perheenäiti painoi pahimmillaan 91 kiloa, mutta pudotti painoaan yli 30 kiloa ja lanseerasi itselleen uran fitness-ammattilaisena. Nainen on lähiaikoina avaamassa Coral Gablesiin Floridaan oman VIP-fitness-studion.