Koiran unohtumaton reaktio uima-altaassa: ”Mitä täällä pitäisi tehdä?”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet koirat ovat innoissaan päästessään uiskentelemaan ja telmimään vedessä. Eivät silti kaikki. Kerroimme taannoin eräästä hurtasta, joka pyrki kaikin tavoin välttämään omistajansa suunnitteleman kylpyhetken – muun muassa kuollutta leikkimällä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt YouTube-palveluun on päätynyt video labradorinnoutajasta, joka on hämmentynyt vedessä. Uima-altaaseen päässyt koira ei oikein tunnu ymmärtävän, mitä vedessä kuuluu tehdä. Se töllistelee lajitovereitaan surkean näköisenä, eikä liikuta tassuakaan uidakseen.

Muiden koirien voi nähdä uivan ja haukkuvan sen lähettyvillä. Tämä otus ei kuitenkaan liity ilonpitoon vaan tarkastelee tilannetta vaivaantuneen oloisena. Vaikka muut koirat yrittävät ottaa kontaktia, se ei innostu leikittelemään vedessä.