Mitä Hugh Hefnerin vaimon kasvoille on tapahtunut?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Playboy-lehden perustaja Hugh Hefner meni vuosi sitten naimisiin 60 vuotta nuoremman tyttöystävän Crystal Harrisin kanssa. Neitokainen ylisti äskettäin miehen olevan hänen elämänsä rakkaus. Hän ei kuulemma huomaa ikäeroa parin viettäessä aikaa yhdessä.

27-vuotias Crystal Harris on muuttunut vuosien mittaan jonkin verran oltuaan romanttisesti tekemisissä Playboy-mogulin kanssa. Hugh julkaisi äskettäin otoksen parin yhteisestä joulunvietosta vuonna 2008.

Siinä blondi omaa erilaisen ulkonäön – hänen huulensa ovat muun muassa melko ohuet. Crystalin uusi Twitter-kuva paljastaa turvonneet huulet ja silotellun olemuksen. Onko neito käynyt operoimassa kauneuttaan keinotekoisesti?

Hugh Hefnerin piti mennä naimisiin Crystal Harrisin kanssa jo vuoden 2011 heinäkuussa, mutta Playboy-kaunotar purki kihlauksen vain päiviä ennen häitä. Pariskunta palasi takaisin yhteen muutama kuukausi eron jälkeen, koska he eivät pystyneet olemaan erossa toisistaan kovan ikävän takia. Hugh Hefner on ollut aiemmin naimisissa Mildred Williamsin ja Kimberley Conradin kanssa. Mies on tätä nykyä 87 vuotias, ja hän on väittänyt kellistäneensä elämänsä aikana satoja naisia.