Joulupukki pokasi tyttöjä kadulla – ja onnistui! ”Mitä teet joulupäivänä?”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joulupukki on varsinkin tähän aikaan vuodesta jokaisen lapsen lempihahmo, koska hän tuo viimeistään kotiin jouluisen tunnelman lahjasäkkinsä turvin. Joskus pukista on myös tehty tuhmia parodioita, joissa valkoparta käyttäytyy epäsopivasti. Nyt vuorossa on hauska tempaus.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt YouTube-palveluun on lisätty uusi video, jossa joulupukiksi pukeutunut nuori mies iskee naisia kadulla ilman mitään käytöstapoja. Nuorukainen muun muassa ehdottaa kauniimman sukupuolen edustajille, että he voisivat istua hänen polvellaan.

Pukki yrittää tehdä vaikutuksen ”hoikentuneella” olemuksellaan ja taianomaisella parrallaan. Hän myös lahjoo naisia kekseillä, lahjoilla ja rekiajeluilla. Osa neitokaisista innostuu heittämään varsin tuhmaa huumoria pervon pukin kanssa. Hän onnistuu saamaan nikseillään naisilta puhelinnumeroita.