Joulupukki riehaantui – huikeita parkour-temppuja naapurustossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joulupukilla pitää kiirettä näin sesonkiaikaan. Kerroimme vastikään, että parrakas lihava punanuttu saa kulkea lahjojen jakoreissullaan 281.000.000 kilometrin matkan ja vierailee sen aikana 132.000.000 kodissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Toisin sanoen todeta, että pukilla on tonttuhatussaan pitelemistä, jos aikoo ehtiä joka paikkaan. Onkin hyvä, että pukki harjoittelee vähän liikkumista, että toimet sujuvat jouluaattona nopeasti. Nyt verkossa on julkaistu joulupukin parkour-video, jossa pukki riehuu ympäri lähiön pihamaita ja talojen kattoja kuin supermies. Valkohapsen jäätävät voltit ja hypyt saavat silmät pyöristymään hämmästyksestä.

Pukin perinteistä elopainoa ajatellen tuollaiset tempun voisivat olla hänelle todellisuudessa hieman vaikeita toteuttaa. Parkour-pukki Ronnie Shalvis hoitaa kuitenkin ninjan ketteryydellä lahjojen jaon ja osoittaa, että Korvatunturin asukista sukeutuu tarpeen vaatiessa aikamoinen hurjapää.