Kissat ovat kotien pomoja – näin koirat pelkäävät

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monesti koirien ja kissojen välillä koetetaan laittaa jonkinlaista vastakkainasettelua. Ihmiset tunnustautuvat koira- tai kissaihmisiksi, ja eläinten väitetään oleman kykenemättömiä tulemaan keskenään toimeen samassa taloudessa ollessaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräällä verkkovideolla tästä nähdään jonkinasteista vihjausta, sillä eläimet eivät varsinaisesti vaikuta olevan ylimpiä ystävyksiä keskenään. YouTube-videokoosteessa nähdään kissoja, jotka saavat pelkällä olemuksellaan koirat pelon ja epäilyksen valtaan.

Koirat eivät uskalla nimittäin ohittaa rauhallisena heitä tarkkailevaa kissaa. Jotkut koirat reagoivat jännittävään hetkeen valittavilla äännähdyksillä. Omistajansa kannustus ei tilanteeseen auta, vaan isokin koira on pulassa kissan hyytävän katseen alla.