Awww! Koiranpentu ei halunnut uida – hyppäsi kultaisennoutajan kyytiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Koirien keskinäistä leikkiä tarkasteleva saattaa usein huomata suunsa kääntyneen hymyyn, sen verran suloisia karvaturrit ovat innostuessaan kisailemaan. Monesti omistajat saavat nauhoitettua kameralle esimerkiksi otusten vesileikkejä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tällä kertaa YouTube-videolla nähdään kultainnennoutaja, joka saa uima-altaalla kaverikseen pienen koiranpennun. Pentu hyppää isomman koiran selkään, koska se ei halua itse uida omin voimin. Pikku söpöliini saakin hyvän kyydin ja pääsee ystävänsä avustuksella toiselle puolelle allasta.

YouTube-palvelussa julkaistaan aika ajoin ihastuttavia koiravideoita, joissa eläimet ovat olleet muun muassa kodittomien ihmisten ja toisten eläinlajien edustajien ylimpiä ystäviä. Turret ovat voineet ystävystyä esimerkiksi kalojen, kissojen tai peurojen kanssa.