Awww! Koiranpentu ei halunnut uida – hyppäsi kultaisennoutajan kyytiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Koirien keskinäistä leikkiä tarkasteleva saattaa usein huomata suunsa kääntyneen hymyyn, sen verran suloisia karvaturrit ovat innostuessaan kisailemaan. Monesti omistajat saavat nauhoitettua kameralle esimerkiksi otusten vesileikkejä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tällä kertaa YouTube-videolla nähdään kultainnennoutaja, joka saa uima-altaalla kaverikseen pienen koiranpennun. Pentu hyppää isomman koiran selkään, koska se ei halua itse uida omin voimin. Pikku söpöliini saakin hyvän kyydin ja pääsee ystävänsä avustuksella toiselle puolelle allasta.

YouTube-palvelussa julkaistaan aika ajoin ihastuttavia koiravideoita, joissa eläimet ovat olleet muun muassa kodittomien ihmisten ja toisten eläinlajien edustajien ylimpiä ystäviä. Turret ovat voineet ystävystyä esimerkiksi kalojen, kissojen tai peurojen kanssa.

Uusimmat