Mies pahoinpiteli naisen – nöyryyttävä kosto oli näyttävä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kuka tahansa naista pahoinpitelevä mies ansaitsee tekosestaan jonkinlaisen rangaistuksen. Väkivallalla väkivaltaan vastaaminen ei kuitenkaan välttämättä ole mikään ratkaisu, ja jotkut törpöt eivät opi edes vankilassa kerralla läksyään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hyökkäyksen uhriksi joutunut Alicia Hessler keksi paremman tavan opettaa erästä urosta. Floridalainen neitokainen antoi hänet hakanneelle Gabriel Urenalle kaksi vaihtoehtoa – rikossyytteisiin vastaamisen tai julkisen nöyryytyksen. Mies valitsi nöyryytyksen ja seisoi sen takia kahdeksan tunnin ajan aasin hattu päässään kadun kulmassa Hakkaan naisia -kyltin kanssa. Kyltissä ajajia kehotettiin tööttäämään autoistaan aina, kun he pitivät miestä idioottina.

Hessler ja Urena tapasivat alun perin yökerhossa bileillan aikana, mutta lähentyminen päättyi himokkaaseen kourimiseen ja lopulta pahoinpitelyyn. Nainen otti tapahtuneen jälkeen yhteyttä poliisiin, mutta ei heti nostanut syytteitä vaan ilmoitti kaksilahkeiselle Facebookissa tämän vaihtoehdot. Tampa Bayn Fox News -sivuston haastattelussa neito kertoi uskovansa siihen, että nolostuminen opettaisi Urenalle tärkeän läksyn.