Robinin uima-allaskuva villitsee tyttöjä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Robin nousi äskettäin ykköseksi Googlen haetuimpien suomalaisjulkkisten listalla. Hän ohitti listalla myös Cheekin, samoin kuin hän teki myös levymyynnissä. Robin on siis tällä hetkellä Suomen suosituin ja myydyin sooloartisti.

Lokakuussa julkaistu Boom Kah saavutti taannoin jo nelinkertaiseen platinalevyyn oikeuttavan 80.000 kappaleen myynnin. Viime päivinä sosiaalisessa mediassa on levinnyt Robinin Instagram-sivulla julkaistu videopätkä, jossa nuori tähti hyppää uima-altaaseen uimahoususullaan.

Video on jatkoa viikkoa aikaisemmin Instagramissa julkaistulle valokuvalle, jossa Robin nähtiin poseeraamassa paidattomana kotonaan.

Robinin menestystarina alkoi tammikuussa 2012, kun debyyttivideo Frontside Ollie lähti leviämään sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin. Sen jälkeen Robin on noussut yhdeksi Suomen tunnetuimmista sosiaalisen median ilmiöistä. Robinin virallisia videoita on katsottu YouTubessa tähän mennessä yhteensä 40 miljoonaa kertaa. Robin on myynyt yhteensä 310.000 levyä alle kahden vuoden aikana.