Uusi tapa suojautua raiskaajilta – tekopenis housuihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Thaimaassa on toteutettu kyseenalaisia mainoksia ennenkin, mutta nyt raja ylitetään kertaheitolla. Eräitä naisten turvahousuja mainostava video nimittäin kiellettiin maan televisiossa, mutta internetistä mainosvideo löytyy edelleen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Headmunsin mainosvideolla mainostettava tuote jo melko omituinen. Mainoksessa esitellään nimittäin raiskauksen estävät turvahousut, jotka on tarkoitettu naisten käyttöön. Pöksyt eivät kuitenkaan muistuta muita markkinoilla olevia siveysvöitä, vaan asusteen erikoisuutena on pullottava etumus. Teemana on siis thaimaalaisten kolmas sukupuoli, ladyboy.

Housut näyttävät kuin naisella olisi niiden alla huima erektio ja näyn kerrotaan häätävän seksinjanoiset raiskaajamiehet pois. Mainosta voisi kuvailla mielenkiintoiseksi ja todella oudoksi. Emme tiedä onko kyseessä silkka pila vai aito tuote, mutta luulisi ettei kukaan täysijärkinen nainen pue tekopenistä legginssiensä alle. Aito tai ei, on video saanut kovasti huomiota maailmalla.