Jos toimisit tosielämässä kuin joulupukki… Näin karmivaa se olisi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joulupukilla on erityisoikeuksia, koska hän on lapsille ja aikuisille joulumieltä ja lahjoja jakeleva henkilö. Mitä nämä erityisoikeudet ovat? Hän voi esimerkiksi kytätä toisten ihmisten tekemisiä ja vahtia, ovatko he kilttejä vai tuhmia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Pukki voi myös pyytää ketä tahansa istumaan syliinsä. Hän voi lisäksi jättää jälkeensä karamellia mihin tahansa ja lahjoittaa ihmisille tarpeellisia lahjoja, kuten alushousuja. Jos nämä teot eivät kuulosta karmivilta, kuvittele esimerkiksi esimiehesi toimivan näin töissä.

Mikäli aivan tavishenkilö työntyisi yhtäkkiä esiin toisen ihmisen savupiipusta, voisi kyseisellä kodin omistajalla olla tilanteessa ihmettelemistä. Ylipäätään fakta, että joulupukki hiipii jouluaattona ihmisten kotona lahjasäkkinsä kanssa on tarkemmin ajateltuna hieman häiritsevä ajatus.