Koukussa jouluun! Nämä ihmiset viettävät joulua joka päivä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet omituisten riippuvuuksien kanssa elävistä ihmisistä, kun toinen syö ötököitä hullun kaupalla ja joku keräilee maustekastikkeita hyllymetreittäin. Pakkomielteet ohjailevat yleensä ihmisen elämää kokonaisvaltaisesti, ja nyt tutustumme henkilöihin, jotka ovat hurahtaneet pahanpäiväisesti jouluun.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Itseasiassa näille henkilöille joulu on vuoden parasta aikaa, ja he aloittavat valmistelut jo kuukausia ennen juhlapäivää. TLC-televisiosarja My Crazy Obsession on nyt julkaissut kurkistusvideon näiden ihmisten elämään. Videolla nähdään jouluvalokuninkaita, piparkakkuleipureita ja joulun ehdoilla eläviä perheitä.

Jotkut näistä ihmisistä juhlii joulua vuoden jokaisena päivänä, eivätkä he poista joulukoristeita koskaan kodistaan. Voidaan sanoa, että harva jouluihminen on samalla tasolla näiden pakkomielteisten kanssa, sillä moni kyllästyy joululauluihin ja punaisiin pukkeihin jo ennen aattoa. Miltä sinusta tuntuisi juhlia joulua vuoden ympäri?