Mies haastatteli humalaisia junamatkustajia – ei kovin mairitteleva tulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mikäli tahtoo keskustella sammaltavien ihmisten kanssa ravintoloiden ulkopuolella, kannattaa suunnata kaupunkien kaduille viikonloppuöisin kello kahden ja viiden välillä. Parhaimmat kännipaikat sijaitsevat tällöin läpi yön avoinna olevissa pikaruokaloissa ja taksijonoissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Suomessa julkiset kulkuneuvot eivät liiku aamuyön pikkutunteina, mutta Yhdysvaltojen suurkaupungeissa liikenne kulkee vuorokauden ympäri. Corey Cohen päätti mennä katsastamaan yöjunan humalaisia asiakkaita. Hän teki kokemuksistaan reportaasin YouTubeen.

Kahden aikaan aamuyöllä kulkenut juna oli matkalla New York Citystä Long Islandille. Kännijunan matkustajakaarti oli värikäs sekoitus alkoholia nauttineita ihmisiä, joiden puheesta tai ajatuksista oli vaikea saada selkoa. Video on oiva kannustin kaikille joulunpyhinä ryypiskeleville – tällaiselta te todennäköisesti näytätte.