Kohuttu photoshop-video sai jatkoa – kaunottaresta tehtiin lihava joulupukki

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme äskettäin eräästä kuvankäsittelyvideosta, joka demonstroi naisten epäterveempään suuntaan muuttuneita kauneuskäsityksiä. Videolla nähtiin Sally Gifford Piper -niminen nainen, joka ensin meikattiin lumoavan näköiseksi, ja paranneltiin vielä photoshopilla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt kyseisestä ajatuksia herättävästä YouTube-videosta on tehty parodiaversio. Videolla samasta naisesta tehdään kuvankäsittelyohjelman avulla bikinialaosassa poseeraava lihava joulupukki – vain 36 sekunnissa. Lopputulos on hauska esimerkki photoshoppauksen mahdollisuuksista.

Tempaus on coloradolaisen Victors & Spoils -mainosfirman jouluinen tervehdys, jolla yritys halusi jakaa joulumieltä. Videon alussa tekijät muistuttavat, että monet mainosalan yritykset menevät häiritsevän pitkälle luodakseen kuluttajalle täydellisen kuvan. He tunnustavat katsojalle tehneensä tällä kertaa itsekin saman.