Auts! Näin kivuliaasti naiset mokailivat vuonna 2013

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monesti YouTube-palvelun mokavideoilla nähdään kaksilahkeisia pelleilypuuhissa, mutta myös kauniimpi sukupuoli sekoilee silloin tällöin, ja tulokset voivat joskus päätyä verkkoon asti. Kerroimme esimerkiksi juuri blondista, joka virtsasi humalassa hissiin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkkoon on päätynyt videokooste, jossa nähdään neitokaisten tekemiä koomisimpia mokia kuluneen vuoden varrelta. Videolla nähdään esimerkiksi katolta putoava nuori neito, skeittitempussa epäonnistuva kaunotar ja pikkutyttö, jonka hyppy kiveltä päättyy mahalaskuun.

Mokailua on tytöille sattunut myös muun muassa hevosella ratsastaessa ja keinuessa. Molemmissa tilanteissa neito päätyi vahingossa putoamaan vauhdissa. Mikäli videota on uskominen, porsaalla ei myöskään kannata lähteä ratsastamaan.