Jessica Simpson ei pakkelia kaipaa – lähes meikittömänä treffeillä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkismaailman äiteihin kuuluva Jessica Simpson päätti vastikään laittaa pisteen näyttelijäuralleen. Neito ei aio näyttäytyä enää yhdessäkään koekuvauksessa. Sen sijaan kaunotar on käyttänyt aikaansa perehtymällä kihlattunsa Eric Johnsonin kanssa tantraseksin iloihin.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

33-vuotias Jessica muistetaan kuvankauniina blondina The Dukes of Harrard -elokuvasta, ja hän on edelleen upean näköinen ilmestys oli kasvoilla meikkiä tai ei. Simpson julkaisi itsestään otoksen, jossa hän näyttäytyy luonnollisena kaunottarena. Kyseessä on tähden omien sanojen mukaan deitti-ilta.

Kahden lapsen äiti Jessica Simpson on saavuttanut menestystä poplaulajattaren urallaan ennen kuin siirtyi elokuvien pariin. Tähden kerrotaan olevan kyllästynyt Los Angelesiin pinnalliseen tähtielämäntyyliin ja pohtineen poismuuttoa kaupungista. Kihlattu Eric Johnsonin mieltymys aurinkoiseen Kaliforniaan on kuitenkin pitänyt perheen siellä. Parin lapset ovat Maxwell Drew ja Ace Knute.