Haulikko yllättävässä käytössä – kaikki patruunat ammutaan maahan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, kuinka markkinoille on tullut maustetta sisältäviä ammuksia riistan ampumista varten. Luodin mukana saaliiseen leviävät mausteet antavat ruokaan makua jo etukäteen. Nyt ammukset on täytetty vuorostaan kukansiemenillä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nettiin on julkaistu ammuntavideoita, joissa ei kuitenkaan metsästetä elävää riistaa, vaan Flower Shell -ammukset jyssäytetään maahan. Koska patruunat sisältävät haulien sijaan vain kukkien siemeniä, uppoavat ne syvälle ja paikalle kasvaa todennäköisesti seuraavana keväänä kukkia.

Uutisoimme kesällä sianlihalla varustetuista ammuksista. Luoteja valmistavan South Fork Industries -yrityksen mukaan Jihawg-luodit on suunniteltu erityisesti muslimiterroristien ampumiseen, sillä muslimit eivät saa nauttia lainkaan sikaa.